Chlorofylo - inulínové tobolky

  Napsáno dne: 25.04.2019

Všechny tobolky se postupně mění a budou veganské. Získaly certifikát Sdružení veganů a vegetariánů. 

Tyto tobolky se nerozpouštějí v kyselém prostředí žaludku, což umožňuje bezpečný přenos doplňku stravy do střev – až tam dochází k rozkladu povlaku a uvolnění aktivní látky do střev, odkud se složky dostávají přímo do krevního oběhu. Značnou výhodou takového řešení je, že nedochází k zatěžování žaludku. 

Naše produkty využívají inulin z čekanky obecné, který spadá mezi fruktooligosacharidy (FOS). Mnoho výzkumů dokázalo, že jejich přidávání do každodenní stravy může zabránit rozvoji některých zdravotních potíží způsobených nesprávnou stravou.

Za svou zelenou barvu vděčí přírodnímu chlorofylinu, který má pozitivní účinek nejen na střeva, ale také na fungování celého organismu. Produkty zároveň neobsahují GMO ani konzervanty, díky čemuž splňují požadavky celosvětového trendu produktů s čistou etiketou.